Accountancy

40 jaar ervaring als accountants
Meer weten, neem direct contact op

Jaarrekeningcontrole

Bent u als onderneming wettelijk verplicht een jaarrekeningcontrole te laten uitvoeren? Wilt u ten behoeve van bedrijven, investeerders, toezichthouders of uzelf vrijwillig een jaarrekeningcontrole laten uitvoeren? Maters Accountants verzorgt een adequate controle van uw jaarrekening op basis van de huidige wet- en regelgeving. Door onze deelname in de Stichting Audit Only beschikken wij over de daarvoor vereiste AFM vergunning. Met onze kennis van verschillende branches en onze analyse van uw bedrijf kunnen wij u van informatie voorzien over de inrichting van uw administratieve organisatie.


Samenstellen jaarrekening

Indien gewenst ondersteunen wij u bij het opstellen van de jaarrekening. Onze gespecialiseerde medewerkers denken met u mee en interpreteren de cijfers. Samen met u kijken we naar de toekomst door het opstellen van prognoses en financiële overzichten, die passen in de toekomstige bedrijfsstructuur. In overleg stellen wij tussentijdse rapportages en begrotingen op en doen wij liquiditeitsprognoses. Uiteraard bespreken wij ook deze periodiek met u.


Assurance opdrachten

Onze dienstverlening gaat verder dan reguliere controles en ondersteuning. Wij verzorgen naast de verplichte en vrijwillige controles op de jaarrekening tevens andere assurance opdrachten zoals beoordelingsopdrachten en subsidiecontroles. Zoals u ziet wordt onze dienstverlening op breed terrein aangeboden met een scala aan mogelijkheden. Heeft u wensen die hier niet genoemd zijn? Onze accountants bespreken deze graag met u!

Maters' Stappenplan
1

Stap 1

Kennismaking
2

Stap 2

Gegevensverwerking
3

Stap 3

Adviesgesprek
4

Stap 4

Resultaat
Graag bespreken we doorlopen resultaten voor optimale inzichten, maandelijkse, per kwartaal of jaarlijks.
Contact